tpilot Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam Wszystkich. Mam pytanie co polecacie do zabawy na zboczu przy umiarkowanym wiaterku? Myśle o szybowcu, który po rozłożeniu będzie można zabrać na wakacje nad morze czy góry wyciągnąć z plecaka i polatać w pięknych okolicznościach przyrody. Waham się nad szybowcami Arthobby, ale czy nie są one zbyt drogie jak na Polskie realia? Nawet strony w języku ojczystym nie ma ( nie mówiąc o cenie w E) a kiedyś była. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 polecam Spina od Blejzyka ( www.blejzyk.pl ) mam jednego i sluzy mi do latania na zboczu w kazdych warunkach (choc na bardzo mocny wiatr i do dynamic soaringu dostaje 200g olowiu). cenowo wypada lepiej niz AH i jest na bardzo szybkim profilu, swietna sprawa. choc jesli ma byc do plecaka to polecam pogadac z producentem o zrobieniu dzielonego plata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi