modelarz1992 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam chciałem zapytac czy mozna takowe silniczki 3f uruchomic bez regulatora a iak nie to czy bez odbiornika????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam, Odbiornik możesz zastąpić testerem do serw natmiast silnika bez regla tak łatwo to nie uruchomisz :? chyba raczej wogóle się nia da :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Odbiornik- j.w. Regulator- bez regulatora z cala pewnoscia sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz1992 Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 a ile taki tester kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nidawno kupowalem na allegro za 15 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nowy kupisz w rcsklep.pl za ok. 60zł albo oszuka na allegro. Gdybys chciał to mozesz do mnie przyjechac to sprawdzimy u mnie. Do mnie z libiaza masz ok 37km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz1992 Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 spoko jak cos to bd pisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 oczywiście jest jeszcze jeden sposób na ożywienie silniczka bez regulatora i testera, łączysz uzwojenie jednego silniczka do drugiego silniczka (3 przewody). Napędzając jeden silnik np wiertarką drugi powinien ruszyć i kręcić się. Jeden silnik dziala jak prądnica 3-fazowa, a drugi jak silnik 3f. Oczywiście sposób ten nie służy niczemu oprócz sprawdzenia działania silniczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.