Igorlot Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam, Chciałem się dowiedzieć czy ktoś za państwa lata w Kornem.Już niedługo będę miał swój pierwszy szybowiec F3K. Chciałbym swój pierwszy lot zaliczyć z bardziej doświadczonym modelarzem.Chętnie również popatrzę jak wy latacie swoimi modelami.Proszę o namiary (dzień, godzina) kiedy latacie. Pozdrawiam Igor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 W Kornem jest bardzo dobry pas startowy dla modeli, a obok dla prawdziwych szybowców. Skontaktuj sie z Krzyśkiem...wyleciało mi nazwisko ale jest on jednym z moderatorów na sasiednim Polskie Forum FPV. To jego terytorium chyba jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorlot Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Okej wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 wpadnij: http://f3k.pl/viewpage.php?page_id=61 zapraszamy (niekoniecznie musisz się zapisać na zawody - będzie kilka osób, pogadasz, polatasz itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorlot Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Pabork, tak już się skontaktowałem z panem Krzysztofem Hilbrychtem, będę na zawodach jako kibic/obserwator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 świetnie, nowi są mile widziani:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek84 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam Sorki ze odgrzebałem stary temat, ale lata ktoś jeszcze w Kornym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrepinski Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ja bym polatał ... Blisko mam ale brak towarzystwa ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi