Igorlot Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Witam, Chciałem się dowiedzieć czy ktoś za państwa lata w Kornem.Już niedługo będę miał swój pierwszy szybowiec F3K. Chciałbym swój pierwszy lot zaliczyć z bardziej doświadczonym modelarzem.Chętnie również popatrzę jak wy latacie swoimi modelami.Proszę o namiary (dzień, godzina) kiedy latacie. Pozdrawiam Igor
Irek M Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 W Kornem jest bardzo dobry pas startowy dla modeli, a obok dla prawdziwych szybowców. Skontaktuj sie z Krzyśkiem...wyleciało mi nazwisko ale jest on jednym z moderatorów na sasiednim Polskie Forum FPV. To jego terytorium chyba jeszcze
pabork Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 wpadnij: http://f3k.pl/viewpage.php?page_id=61 zapraszamy (niekoniecznie musisz się zapisać na zawody - będzie kilka osób, pogadasz, polatasz itd)
Igorlot Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 Pabork, tak już się skontaktowałem z panem Krzysztofem Hilbrychtem, będę na zawodach jako kibic/obserwator
pabork Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 świetnie, nowi są mile widziani:)
Tomek84 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam Sorki ze odgrzebałem stary temat, ale lata ktoś jeszcze w Kornym ??
wrepinski Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ja bym polatał ... Blisko mam ale brak towarzystwa ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi