RV4 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam,chciał bym sie zwrócić z prośbą dedykowaną przez mojego kolegę na temat recenzji silnika Super Tiger 23cm.Czy ktoś z szanownych Kolegów posiada taki silnik i go eksploatuje nagminnie by móc coś powiedzieć na temat jego pracy?.Czy warto ogólnie wchodzić w ten zakres pojemności,bo co wiem że 15 S.Tiger jest ok chodzi mi o regulację i pracę a co do 23cm to juz jest kapryśna,czy to prawda?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 jest to silnik o ogromnej mocy i bezawaryjnej pracy u mnie będzie napędzał ULS 4 metry i waga około 10 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 model jest ukończony i zdjęcia z budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Kawał samolotka. BTW ST to są dobre motory. ST G15 nawet rekordowe w latach 80-tych ubiegłego wieku. Polecam tą markę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 posiadam st 23 cm i polecam . Bardzo dobry i bezproblemowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi