Radek Oleksy Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 No po namyśle, chyba dobrze się stało !!, mam nadzieję, że zgrupujemy to konkretną widzę dla lubiących robić różne fikołki Pozdrawiam ! Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 dział super, szczególnie szkoła 3d, dla mnie to kopalnia wiedzy . btw. Czy dział Nasze modele (prezentacje i relacje z budowy) nie kanibalizuje już istniejących Elektryki i Spalinowe?? Generalnie do tej pory tam znajdowały się relacje z budowy, a opisy i prezentacje modeli w dziale Moje modele. Jeżeli jestem w błędzie to proszę o poprawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 W dziale spaliny i elektryki będą wszelkiej maści inne modele. Tutaj akrobaty, 3d. Kombaty w swoim dziale i niedługo makiety w swoim. Chociaż w założeniu dział akrobacja i 3d ma obejmować póki co tylko modele spalinowe. Chyba, że ja coś źle interpretuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 założeniu dział akrobacja i 3d ma obejmować póki co tylko modele spalinowe A jak ja chcę posiąść elektrycznego Kabriolina, to nie będę mógł tu nic napisać? Chlip, chlip, to niesprawiedliwe!!! :'( :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 nie nie będziesz mógł bo elektryki są bee i fee :twisted: :twisted: :ble: ja aby napisałem jak mi sie wydaje i to jak interpretuję słowa Tomka. Niech tu sie wypowie jeden z Darków-moderatorów i wszystko będzie jasne;) w końcu to oni prowadzili potajemne rozmowy na temat utworzenia tego działu:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 dział akrobacja i 3d ma obejmować póki co tylko modele spalinowe Nieprawda Przecież jest napisane, że 8ccm lub minimum 1,4m. Ale spokojnie panowie. Nie będziemy nikogo karcić za to że zaprezentuje tu mniejszy model czy elektryk. Zreszta w planach mamy jeszcze dział park-flayer deprony 3D wiec wtedy rozszerzymy zakres modeli. Ja sam jestem niezdecydowany co do napędu w moim nowym projekcie extra 1,56m elektro czy 4t 15ccm co bym nie był posądzany o nienawiśc do elektro :wink: A w ogóle to wy tworzycie ten dział, jeżeli macie jakies pomysły piszcie to, a my dostosujemy sie do waszych potrzeb. Pamiętamy Panowie tylko, że nie tolerujemy w tym dziale wicherków i wszelakiej masci trenerków, only 3D !!! :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 "nie nie będziesz mógł bo elektryki są bee i fee " Normalnie Łukasz już Cię nie lubię za te słowa:):) " nie tolerujemy w tym dziale wicherków i wszelakiej masci trenerków, only 3D !!! " A Darka lubię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.