tomasxxx Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Zainstalowałem podwozie ,zamontowałem półkę dla zapłonu,wrzuciłem zbiorniki na wache i dym .Na foto moja pompa do dymu coprawda nie wygląda ale sprawdza sie znakomicie pierwsza była w DL 50 i taką samą zamontuje tutaj włączana za pomocaą serwa i mikro włącznika patent też sprawdzony , cena takiej pompy przeponowej jest zawrotna aż całe 15 zł ,ale nie ważne jak wygląda ważne ze działa jak sprzet za grubą kase . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 To pochwal się gdzie wydać te 15 zł bo też bym sobie zadymił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 A ja dokladnie używam takowych przeponówek dokladnie z tego pistoleciska http://allegro.pl/pi...2763702973.html jedynie zwiekszam zasilanie z 3 do 6v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 dzięki już zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 A w jaki sposób ją miksujesz z obrotami silnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 A w jaki sposób ją miksujesz z obrotami silnika ? Takiej opcji nie posiadam przepływ jest stały ale przy tak taniej alternatywie jak nadmiar się uleje tłumikiem ,a jest tego tyle co nic to mi pasuje.Dymi kozacko a to się liczy jako płyn nafta świetlna z obi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi