Paweł Prauss Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Rzeczywiście niektórzy nazywają modele asymetryczne latającymi silnikami czy jakoś tam tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) eee... ja bym tego lataniem nie nazwał, tak samo jak latawiec, zbyt wiele z lataniem niema wspólnego no i jakoś ten "model" mi nie pasuje sjp.pl model dopuszczalne w grach ► model 1. osoba pozująca artyście do obrazu, rzeźby itp. 2. mężczyzna prezentujący ubiory na pokazach mody 3. potocznie o osobie śmieszącej, szokującej swoim zachowaniem lub ubiorem model dopuszczalne w grach ► model 1. wzór, wg którego coś zostało lub zostanie wykonane; przedmiot będący wzorcem, wykonany zwykle w mniejszej skali; także: próbny egzemplarz, prototyp 2. typ lub fason czegoś; sposób realizacji czegoś 3. schemat, opis zjawiska lub obiektu Edytowane 10 Grudnia 2012 przez bzik4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 A ja może ślepy jestem ale tam ani jednego samolotu nie widzę a fakt, napisałeś że to nie samoloty tylko "takie coś" Latające ciupagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jeśli już to większe podobieństwo wykazuje kosa. I toto lata, a jakże lata lata http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4vAw1CC4A3g a tu aktualny rekord, w nieco gorszej rozdzielczości http-~~-//www.youtube.com/watch?v=1B6MKywAgjY należy oglądać koniecznie z dźwiękiem na maxa!! Wtedy otrzymacie namiastkę prawdziwych wrażeń z toru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 No i co? Zatkało Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Facet kosą na sznurku sobie kręci - wielkie mi mecyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 No i co? Zatkało Was? F2A jest na żywo bardzo emocjonującą kategorią to fakt. Tutaj tego tak nie widać i nie czuć. Paweł skoro lubisz tak prędkość może spróbowałbyś w F3D? 340-350 km/h trzy jednocześnie.... silniki 6,5cm3, smigła 150 mm...... skoku nie pamietam ale wiadomo duży. Widok na żywo- ZATYKA edit- link do filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Z tymi emocjami w F2A to bym nie przesadzał, dużo bardziej widowiskowy jest wyścig F2C, o combacie F2D nie wspominając. Kiedyś rzeczywiście o tym poważnie myślałem, mam nawet kilka silniczków do F3D, lecz po pierwsze słabo latam RC, a po drugie i chyba najważniejsze to ta klasa w Polsce po prostu nie istnieje, a samemu to sobie można co najwyżej po piwo polecieć. Poza tym zbyt mocno zaangażowałem się w prędkość aby teraz próbować czegoś innego, a dwóch klas na poważnie robić się niestety nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino477 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Odeszliście od tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 No i co z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino477 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Z tego, jesteś prostak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wiem o tym nie od wczoraj, witaj w klubie, pozdrawiam... BTW IMHO Najprostsze rozwiązania są najlepsze Ha ha ha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 W Polsce nie ma trendu do zespołowego uprawiania sportu mamy naturę indywidualistów i każdy chce grać pierwsze skrzypce solowo . Na wielu imprezach nikt ci nic nie powie a jak podpowie to źle , każdy się cieszy jak zawalisz modelem w glebę . Atmosfera na wielu imprezach jest mało ciekawa a o wymianie doświadczeń należy szybko zapomnieć ... Wyścig zbrojeń trwa na każdym kroku i niestety nie niesie on za sobą podniesienia poziomu sportowego samych zawodników a jedynie eliminację konkurencji czysto finansową ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą, najlepszym (choć być może jedynym) przykładem udanej i efektywnej współpracy jest środowisko uwięziowych wyścigowców w F2C. Zgodnie z moimi obserwacjami koledzy ściśle współpracują, co przekłada się na coraz lepsze wyniki wszystkich zawodników. Nasz wyścig zaczyna liczyć się w świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi