Warhawk Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Jakie śmigło do Emaxa C2812? Nie zależy mi na prędkości ale żeby silnik się nie grzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Czytałeś specyfikację silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Tak ale na różnych stronach róznie pisze więc wolę się spytać specjalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Każde z tabeli, poza tymi unstable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 A jakich wy używacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Każdego z powyższych w zależności od typu modelu, jego wagi i tego co chce się osiągnąć. Napisałbyś w końcu porządne pytanie. Co masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maj0r Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Co masz na myśli mówiąc "porządne pytanie"? Jak dla mnie przekaz autora tematu jest zrozumiały całkowicie. Co do silnika - egzemplarze (3 sztuki), których ja używam za cholerę nie są w stanie pociągnąć nic więcej niż 6x* TGS. Próbowałem kilka razy na 7x5 TGS i lipa, choć nie mówię, że na innych (czyt. lżejszych) śmigłach nie będzie to działać, bo nie sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 8x4" GWS'a ciągnie spokojnie i to jest najlepsza konfiguracja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Model ESA od Marka. Pakiet 1300 25C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Model ESA od Marka. Pakiet 1300 25C I oto chodziło.Panowie. Nie zakładajcie niczego w domyśle "wiem co autor miał na myśli" . Gdyby kolega Warhawk nie napisał, że chodzi mu o esa temat wylądowałby w dziale o silnikach. Ja w tym silniku miałem już śmigła od 6x3 do 7x6 od dużego parkflayera do esa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekkk Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Każde z tabeli, poza tymi unstable Gdzie można zdobyć takie tabele dla innych silników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Szukaj na rcgroups. Jak tam nie ma to nigdzie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Sebastian - spokojnie ciągnie na 2 czy 3 celach ? - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 na 3 celach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dzięki ! To czemu służy ta tabela z pomiarami z RCGroups? - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi