utopia Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 jeden z przesądów mówi że baba za kółkiem to murowana katastrofa coś w tym jest ... Nie jest wiadomo czy kobieta zapatrzyła się na mundurowych w myśl powiedzenia "za mundurem panny sznurem " czy też chciała się popisać szybkością i mocą AŁDIKA jednak prymitywna siła okazała się być lepszym rozwiązaniem .. Spore zamieszanie było w Poznaniu na rondzie obornickim bo nie co dzień widuje się takie obrazy sporo zdjęć już jest w sieci - ja musiałem zrobić na ślepo prowadząc auto ale się udało .. na moje audi nadaje się już tylko do przerobu na puszki do piwa ale jak wiemy szpachla czyni cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Pozostaje jedynie ustalić, kto siedział za kierownicą Rosomaka. Może koleżanka tej Pani porucznik... http://www.sp.mil.pl/pl/component/video/?video=drvut-5pALg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi