wojtek992 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam Nazywam się Wojtek Mam 25 lat Jestem z Kościerzyny woj. Pomorskie Właśnie próbuje ukończyć mój pierwszy samolot Toto-0 Mam nadzieje że mi pomożecie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 siema jasne ze pomożemy:) ps fajny awatar;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek992 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Czemu nie mogę zakładać tematów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Może przez twój awatar - pewnie żaden moderator nie uwierzył, że wyglądasz jak dwójka dzieci. Na pewno jak dostosujesz go do wymagań regulaminu to ... pomożemy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Cierpliwości. Administrator nie aktywował Twojego konta jeszcze. Czasem to troche trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek992 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 jestem ten poi prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi