Killerus Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Marek dziś jak tak przeglądałem jeden ze swoich nagrań jak latałem za modelem, to też miałbym o mały włos taką krakse ;-)))))) PS. powiedzcie mi jak oni to robią (Aeropix), że każde nagranie (przesył sygnału video) jest tak czyste ????? Zero dropów, zakłóceń itp. ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 PS. powiedzcie mi jak oni to robią (Aeropix Po pierwsze komercja-przeciez nie pokaza filmu z dropami reklamujacego ich nadajnik. Po drugie-juz dawno wyleczylem sie z opisow np. tego sklepu ze majac nadajnik 10 mW latamy ekstra do 1,5 km !!! Masz 500mW i dropy. No i na koniec - wlasciwa odpowiedz-anteny,anteny,anteny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ale widzę że do sterowania kamerą zprzęgli starego TrackIRa 2. To chyba najwygodniejszy sposób na rozglądanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 A naszemu sedziemu pomylily sie kategorie :oops: Albo nie czytal regulaminu-filmy tylko z pokladu. Baxter,wkladaj aparat do modelu,jeszcze zdazysz to poprawic :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ups, bartek przepraszac i wlozyc juz aparat do model.. :rotfl: Pomylily mi sie linki, przepraszam za zamieszanie baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 O,tak to ja lubiec :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 :oops: Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Konkurs odbędzie sie od 1.01.2008 do 31.03.2008. Mam pytanie czy konkurs już został oficjalnie zamknięty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.