Tomek.Gro Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam Jestem modelarzem helikopterowym od kilkunastu lat, przez dwa ostatnie sezony strasznie wessały mnie szybowce niestety na forach helikopterowych na których od lat uczestniczę w różnych debatach i służę pomocą ,nie mogę liczyć na pomoc i wyrozumiałość w temacie płatowców więc postanowiłem zarejestrować się u was tym bardziej że mam parę fajnych projektów którymi chce się podzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.Gro Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Kuuurde nie można edytować postu? chcę poprawić błąd Modelarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witamy "modelaża" upss widzę że kolega się zorientował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Helikopterowcy nie mogą edytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.Gro Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 He he nie nabijaj się tyko podpowiedz jak się edytuje posty he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ja tam żadnego błędu nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Obok cytuj jest edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.Gro Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Sooory ale nic nie mogę wyedytować na dole mam tylko cytuj i odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi