Skocz do zawartości

Blade f3k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie będą zbyt delikatne bez dźwigarków?

chyba, że zakładasz 100% lądowań do ręki (ale mocny wyrzut może i tak złamać statecznik pionowy)

Opublikowano

Stosując technologię z pogranicza modeli F1A z powodzeniem da się to zrobić w przedstawionej kwocie, powiem tylko ,że podobny, jeśli nie taki sam model widziałem już u pewnego ukraińskiego zawodnika

Opublikowano

Tak samo było z motoszybowcem, którego kolega Sergej chciał sprzedawać, czasami zawody w swobodnie latających pozwalają dostrzec coś co za kilka lat okaże się nowością, moja wypowiedź nie jest agresywna, wręcz przeciwnie, ma za zadanie jedynie pomóc w sposób obiektywny spojrzeć na całokształt, wnioski każdy musi wyciągnąć sam

Opublikowano

Wszystko jak najbardziej w porządku Drogi Kolego;) Nie traktuj tego jak zarzuty pod swoim adresem, nikt nie broni Ci robić tego, w czym jesteś dobry, ja tylko zwróciłem uwagę, na to co zaobserwowałem, a swoją wypowiedzą, tylko to potwierdziłeś

Opublikowano

ładne, ładne :)

mają zwichrzenia aerodynamiczne/ geometryczne , czy ten sam profil na całej rozpiętości?

Tak maja , profil AG-16 ale nie na calej rozpietosci
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.