Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czyli ten wał jest za cienki?? bo mi nie chodzi o jakieś tam długie pływanie...

Ten wał do silnika 600 to ma wszystko tylko przykrecic do silniczka i srubke do wału silnika oraz dokupić śrube tak?

Opublikowano

Ten wał to zabawka a nie wał i tyle. Wykonuje profesjonalne wały do modeli pływających, także do łódek do wywozu. Moje wały też są z drutu sprężynowego 2mm, te do wywozu są ciche i bezobsługowe. Te do wyczynowego ścigania wymagają już jednak troski. W razie potrzeby odezwij się na pw.

Opublikowano

Ten wał to zabawka a nie wał i tyle. Wykonuje profesjonalne wały do modeli pływających, także do łódek do wywozu. Moje wały też są z drutu sprężynowego 2mm, te do wywozu są ciche i bezobsługowe. Te do wyczynowego ścigania wymagają już jednak troski. W razie potrzeby odezwij się na pw.

Zrobiłem na tych wałach okolo 40 może więcej łodzi do wywózki jakoś ani mi ani żadnemu z klijentówn nic nie nawaliło przez te kilka lat więc nie wiem czy taka zabawka .Sądze że do celu właśnie łódki do wywózki wystarczają to nie zawody szybkościowe a relaks .Moja zbawka działa od kilku lat bez zmian wału ,śrub itp. mimo dużej ilości zasiadek i zawodów karpiowych nie narzekam,poza tym chłopak sam zdecyduje co chce zrobic bo jak narazie cienko i tak widze ten cały projekt zbyt wiele kombinowania gdzie podsuwane ma gotowe rozwiązania.
Opublikowano

Zrobi sie zrobi tylko elekronike kupie dopiero po sylwestrze jak kasa będzie i w dodatku czas mam tylko w sobote i troche w niedziele....

A co do kombinowania każdy z Nas chyba chce mieć coś o oryginalnym wyglądzie i właściwosciach??

Opublikowano

Dzisiaj poszpachlowałem złacza sklejek bo gdzie niegdzie były powyszczerbiane od piły.

I wpadłem na pomyśl z prodzu dam 16LED niebieskich a z tyłu 4 czerwone migające.

I mam pytanko czy aparaturke 4 kanałowa da sie zrobić tak (2 silniki i 2 regle zamontuje tak jak pisałeś tomasxxx) ,

żeby gałka do przodu (łódź płynie do przodu) , gałka do tyłu (łódź płynie do tyłu) , gałka w lewo (pracuje prawy silnik) , gałka w prawo (pracuje lewy silnik)

I czy coś do tego trzeba dokupić??

Opublikowano

Troche drogo jak do pływającego paszaka :P

Może to i głupie a jak bym pod taką zwykla podłączył 2 regle pod 2 kanały i sterowal dwoma drążkami?? Czy takie cos nie wyapli ?

Opublikowano

Troche drogo jak do pływającego paszaka :P

Może to i głupie a jak bym pod taką zwykla podłączył 2 regle pod 2 kanały i sterowal dwoma drążkami?? Czy takie cos nie wyapli ?

Jak opanujesz sterowanie mogłoby się udać choć troszkę kłopotliwe aby obiema rękami pracować identycznie heh bo bedzie ci raczej jak wychodziło to jak jazda sołtysowi na rowerze po odwiedzinach u miejscowego producenta napoi wyskokowych :lol:
Opublikowano

Widzę że temat jest jako "gorący" to mam pytanie czy 2 warstwy farby (coś w stylu olejnej , nieprzepuszczalna powłoka) zda egzamin?? Dodam , że w środku pomalowałem 2 warstwami drewno chronu tak aby sklejka oddychała lescz nie ciągła wilgoci...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.