Marcin83 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 nie macie wrażenia że 80 procent tego działu to tematy tylko z turnigy? może by zrobić osobny dział na tą aparaturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Wystarczyłoby gdyby niektórzy użytkownicy forum więcej czytali a mniej pisali Niektóre tematy powtarzane są nagminnie. Ewentualnie, jeśli komuś się chce, można zrobić jeden przeklejony wątek w postaci encyklopedii, gdzie wszystkie info zbierane są w pierwszym poście a pozostałe posty to pytania i odpowiedzi w kwestiach dotychczas nie przedstawionych. Pierwszy post jest uzupełniany po każdym nowym komentarzu. Dzięki temu nikt nie zadaje już pytań, na które może znaleźć odpowiedź. Takie zbiorcze informacje fajnie porządkują temat i ułątwiają lekturę. Zrobiłem coś takiego tutaj Lama przestała zaśmiecać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 nie macie wrażenia że 80 procent tego działu to tematy tylko z turnigy? może by zrobić osobny dział na tą aparaturę? ... a przeszkadza Ci to w jakiś sposób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Zrobiłem wątek o odbiornikach do turnigy i podkleiłem, i co? Nic, lepiej napisać nowy wątek zamiast poszukać na forum. Ludzie ogólnie mają problem z zadaniem poprawnego pytania nie mówiąc o czytaniu i szukaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Wiec co, ale ja nie widzę podklejonego takiego tematu? Sa 4 różne: instrukcje, mode, lama, dx.. Ale nic o odbiornikach? Może patrze nie tam, to prosze popraw. Ale mimo wszystko to co piszesz to smutna prawda. Niestety sporo osób z lenistwa prosi o pomoc, która została już wcześniej przygotowana. W takich przypadkach pozostaje ignorować zapytania, ewentualnie jeśli ktoś ma ochote, przekierowywać w odpowiedni wątek, żeby nie powielać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 O tym mówię, zaglądałeś do działu o odbiornikach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Haha. A nie zaglądałem. Byłem przekonany, że odbiorniki są omawiane w ramach apatur Człowiek którys rok po forach się rozpisuje a taki banał umyka... Chyba zacznę być bardziej wyrozumiały dla nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi