grzerog Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam. Mam taki problem: W wersjii Mode 2 mam zamienione kanały. Na lewym drążku w pionie (kanał 3) mam ster wysokości. Na prawym drążku w pionie ( kanał 2) mam gaz. Takie ustawienie pokazuje mi funkcja Display. Proszę o pomoc co z tym zrobić by mieć ustawienia zgodne z podanymi instrukcjami czyli na kanale 3 gaz a na kanale 2 wysokość. Zaznaczam, że jest to moja pierwsza aparatura i niewiele się w tym wszystkim oriętuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 A jesteś pewien, że na pewno masz ustawione takie MODE jakie chcesz? Jeśli na wyświetlaczu głównym - powitalnym wyświetla Ci się MODE2 to najprawdopodobniej jest ot model 2 czyli numer pamięci modeli. Poza tym dobrze było by się posługiwać instrukcją. Jest na forum na pewno w kilku miejscach i to po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 W ustawieniach sobie musisz ustawić MODE bo to, że masz nadajnik w MODE 2 oznacza tylko, że nie musiałeś przekładać sprężynki w drążkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzerog Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dziękuję za zainteresowanie moim problemem. Tak. Na pewno mam Mode 2. Dzisiaj dzwoniłem do sprzedawcy, od którego kupiłem apkę i stwierdził, że jest to problem poważny. W meilu zapytał o ustawienia w stick mode. Nie bardzo wiem o co chodzi. Znalazłem w tych ustawieniach takie dwie kierownice i podałem że na pierwszej u góry mam 2 a po lewej stronie pod kątem 90 stopni mam 4 a na drugiej kierownicy , u góry mam 3 a analogicznie do pierwszej sytuacji po lewej stronie 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzerog Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Temat zamknięty . Przy aparaturze mode2 należy wejść w menu system stick set i wybieramy mode 2. I tak zrobiłem. I teraz mam tak jak powinno być. Na 3 kanale gaz. A na 2 kanale ster wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi