tomasxxx Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam na długie wieczory poszukuje planów w/w modeli rozpiętość około 2m a dokładniej pod silnik 50ccm benzyna ,zależy mi na dobrych planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam. Tutaj setki planów . Kupiłem w wersi elektronicznej ,transakcja 2 dni i plany na moim dysku. http://www.ebay.com/sch/RC-Vehicle-Plans-Templates-/171143/i.html?rt=nc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Nigdy nie kupowałem nic na ebay-u a moj angliskij jest oczień mocnyj ,tak wiec d........ zbita .Podtrzymuję swoją prośbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jeśli zainteresowałoby mnie coś to mógłbym kupić i dla Ciebie po wcześniejszym uzgodnieniu monetarnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Qrde ! Ale extra są te plany z ebaya. Zamówiłem wczoraj - czy też dziś ok pierwszej w nocy, a już o 2:30 przyszedłmail z plikami. Kupiłem za 3$ Fokker Dr.1 w skali 1/3 i trochę obawiałem się, że to jakiś chłam. Uważam, że to najlepiej zainwestowane 3$ , już wyszukuję nowe plany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi