VJ_Adams Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witajcie Ostatnio widziałem taki rysunek: Pomijając wtyczki i kabelki i pudełko i śrubeczki, za ile można taki mikser dostać bo na allegro za 50zł, jest może gdzieś schemat tego połączenia w środku. Czy ktoś na forum wykonuje takie "miksery" Mogę użyć tego miksera do szybowca potrzebującego V-Tail jak i w latającym skrzydle, tak? Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Mogę użyć tego miksera do szybowca potrzebującego V-Tail jak i w latającym skrzydle, tak? Tak. Kupiłem kiedyś taki mixer na allegro za 30 zł. Jak znajdę go, to mogę sprzedać za tyle samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Taki mikser w samodzielnym wykonaniu to 6-8 złotych, zależy na jakimś chipie. Mam nawet gdzieś na kompie własny kod w C na Atmela Attiny2313 implementujący taki mikser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja robiłem na ATTINY13 (3zł). Jak ktoś mnie będzie kopać, to kiedyś w końcu opiszę to i wrzucę 'wsad' na jakąś stronę Dodatkowo mój mixer ma na jednym kanale dual-rates (wyłączane zwierając jedną nogę do masy), co przydaje się do odczulenia wysokości w takich wynalazkach jak Alula/Salaz (o ile używasz to jako mixer delta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 majek, jesli mozesz to prosze, wstaw na forum schemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jeden ze schematów jest tu. Mikser też można wykonać (jeśli jest miejsce) mechaniczny - chyba najtańsze rozwiązanie mikser mechaniczny na strony motylastego --> tutaj Czi inne rozwiązanie tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.