GRZECHU I JURAS Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam szukamy materiałów na temat sędziowania i całej reszty dotyczącej szybowców wyrzucanych z ręki. Sorki ale nie wiemy za bardzo jak ta klasa sie nazywa :oops: . Jakieś pliki do druku dla szerszej publiczności by nam się przydały:-)) POMOŻECIE??????
krzysiek w Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 F3k i F6d REgulamin itp znajdziecie na www.f3k.pl
Rafal B. Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 nie to że się czepiam ale o wyrzucanych szybolach nie słyszałem ale o wyrzucanych szybowcach jak najbardziej. Nazw to ma wiele jak F3K, F6D, Dlg. Planujecie urządzić zawody?
GRZECHU I JURAS Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Opublikowano 20 Listopada 2007 Dzięki bez graniczne Rafa B i krzysiek w . za pomoc:-) jest to co potrzebujemy:-) Tak organizowane będą takie zawody w Kazimierzu Biskupim. Termin planowany to kwiecien-maj:-)).
Rafal B. Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 hmm z terminem jeśli te zawody będą zatwierdzane przez aeroklub to z terminem może być ciężko . . .
GRZECHU I JURAS Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Opublikowano 20 Listopada 2007 A dlaczego może być ciężko Rafal B.?????
Rafal B. Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 maj, z tego co wiem jest zarezerwowany i kwiecień również a chcieliśmy porobić zawody raz w miesiącu aby nie jeździć zbyt często po Polsce a po drugie terminy zawodów zależą od terminów zawodów Eurotour i to jest święta zasada. Do organizacji zawodów potrzebujecie również komputer z programem plus dobre nagłośnienie lub i myślę że to najlepsze rozwiązanie skontaktuj się z Adminem www.f3k.pl czyli Krallem on na pewno Was naprowadzi na dobry tor.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.