jakiglawstogusiana Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Może ktoś doradzi jaki profil najlepszy: -zagi8 -zagi10 -zagi12 -MH45 -PW75 Jakie kąty stosujecie natarcie/oś modelu, zwichrzenie -3,5; -3; -2,5; -2 stopnie? Lotki lepsze wpuszczone w płat czy za płatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Za wiele nie pomogę bo też się zastanawiam nad tym ale często stosowany jesy mh-45 jako samonośny. Skoro to model na zbocze to chyba dobry wybór? Mogę natomiast służyć poglądowym szkicem z proporcjami skrzydła; Lotki zawsze na zewnątrz obrysu - tak się przyjęło, ale też zastanawiałem się czy nie robić w obrysie skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakiglawstogusiana Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzięki za odpowiedź Znalazłem coś takiego jak "evo zack" PW75, lotki W PROFILU! Piszą że profil pw75 jest lepszy od mh45. Ogólnie fajna stronka! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=pWfyXGpQ2NQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi