pyton Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam Czy ktoś wie gdzie można dostać na sztuki styrodur w Kielcach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 jak masz gdzieś Castorame to tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 a kolego czy uważasz że pisał bym post nie sprawdzajac czy jest wlasnie tam czy Praktikerze obi itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 W Castoramie w Warszawie sprzedają na sztuki, biały nazwa handlowa synthos xps w róznych grubościach płyt. Pytałeś więc odpowiedziałem, zazwyczaj w dużych sieciach obowiązują podobne zasady we wszystkich sklepach w kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dzieki za info! zgadzam sie tylko niestety nie we wszystkich właśnie sklepach wystepują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Według mnie to pacek miał duże szczęście, bo u mnie poznaniu gorzowie jest podobnie w castoramie obi i tym podobnych robią wielkie oczy jak sie pytam o styropian na sztuki a o styrodurze to nikt nie słyszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 mam w okolicy 2 castoramy i w obu styrodur występuje, możliwość zakupu na płyty był napewno w tej przy macro, fakt w obi, praktikerze ani leroyu styroduru nie mieli. to jak jestem takim szczęściarzem to idę wykupić kupon lotto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waters Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Cześć, nie wiem czy temat aktualny, ale... Pyton, mieszkam w Kielcach i ostatnio ( 2 dni temu ) kupowałem i styro i depron na sztuki w Praktikerze przy Radomskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam, Bardziej opłaca się kupować styropian , w paczkach niż na sztuki. Łatwo sobie to jest skalkulować i wtedy wychodzi, nam ze przepłacamy kupując na sztuki. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ale styropian ma mniejszą gęstość niż styrodur Michał mi chodzi tylko i wyłącznie o styrodur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CineQ Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wczoraj widziałęm styrodur 5cm w OBI..to jest chyba ulica Zagnańska..była też 3...na plakietce widniała nazwa handlowa XPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi