Skocz do zawartości

gdzie styrodur w Kielcach??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a kolego czy uważasz że pisał bym post nie sprawdzajac czy jest wlasnie tam czy Praktikerze obi itp.?

Opublikowano

W Castoramie w Warszawie sprzedają na sztuki, biały nazwa handlowa synthos xps w róznych grubościach płyt. Pytałeś więc odpowiedziałem, zazwyczaj w dużych sieciach obowiązują podobne zasady we wszystkich sklepach w kraju.

Opublikowano

Dzieki za info! zgadzam sie tylko niestety nie we wszystkich właśnie sklepach wystepują

Opublikowano

Według mnie to pacek miał duże szczęście, bo u mnie poznaniu gorzowie jest podobnie w castoramie obi i tym podobnych robią wielkie oczy jak sie pytam o styropian na sztuki a o styrodurze to nikt nie słyszał:D.

Opublikowano

mam w okolicy 2 castoramy i w obu styrodur występuje, możliwość zakupu na płyty był napewno w tej przy macro, fakt w obi, praktikerze ani leroyu styroduru nie mieli.

to jak jestem takim szczęściarzem to idę wykupić kupon lotto :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, nie wiem czy temat aktualny, ale... Pyton, mieszkam w Kielcach i ostatnio ( 2 dni temu ) kupowałem i styro i depron na sztuki w Praktikerze przy Radomskiej.

Opublikowano

Witam,

Bardziej opłaca się kupować styropian , w paczkach niż na sztuki.

Łatwo sobie to jest skalkulować i wtedy wychodzi, nam ze przepłacamy kupując na sztuki.

Pozdr.

Opublikowano

ale styropian ma mniejszą gęstość niż styrodur

Michał mi chodzi tylko i wyłącznie o styrodur

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj widziałęm styrodur 5cm w OBI..to jest chyba ulica Zagnańska..była też 3...na plakietce widniała nazwa handlowa XPS

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.