Andy. Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Czytam forum od dawna, a chciałbym też czasem coś napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Czytam forum od dawna, a chciałbym też czasem coś napisać Czyba nie przeszedłem pozytywnie weryfikacji "przywitania" OK - modelarstwem lotniczym interesuję się od wielu, wielu lat, ale aktywnie (w miarę) dopiero od 1,5 roku. Zmobilizowały mnie do latania oglądane zawody ESA i pomoc modelarzy z klubu Modelarze BC . Mam nadzieję, że mimo dość krótkiego praktycznego doświadczenia będę mógł również pomóc na forum innym modelarzom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Wszystko OK. Czasem trzeba troszkę poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi