macowca Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Mam pytanie, które dla większości wyda się głupotą, no ale... Od tego jest ten dział Nigdy jakoś specjalnie nie obiło mi się o uszy znaczenie i pochodzenie oraz nazwa takiej oto gwiazdki Jeśli ktos byłby taki miły i podał mi chociaż nazwę tej gwiazdki, byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ale co? Chodzi Ci jak nazywają się insignia USAF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Powiedzmy że chciałbym sobie np. wydrukować tą gwiazdkę na papierze samoprzylepnym i przykleić do samolotu. Tylko jak mam ją znaleźć, nie wiedząć czego szukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Prosz... To jest znak rozpoznawczy Sił Powietrznych USA. Nie oglądałes TopGun? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dzięki ci bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Tutaj masz chyba wszystkie możliwe symbole: http://pl.wikipedia.org/wiki/Znaki_lotnictwa_wojskowego Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi