mariusz stasin Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam Mój kolega buduje hammera rc i chce zrobić zawieszenie wachaczowe, lecz jest pewien problem... To tego trzeba mieć przeguby, a ich wmontowanie jest skomplikowane i kosztowne. Wymyśliłem takie coś i chciałbym się dowiedzieć co o tym sądzicie? (może ktoś już takie coś zrobił ale nie natchnołem się w necie na taki wynalazek) http://www.fotosik.p...4a9784c2f3.html niebieskie to servo czarne to wachacze siwe to ,,stojany'' wachaczów Pomarańczowe to amortyzatory Serwo trzeba by było przerobić tak aby obracoło się cały czas. ...iii... co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pojazdy oparte na serwach są wolne. Taki napęd stosowany jest z powodzeniem w prostych robotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Wiem mają duże przełożenie ale to ma być samochód terenowy i musi być sliny nie koniecznie szybki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi