oki188 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam. Jako że jestem na nowy (na tym forum) postanowiłem się przywitać. Mam na imię Damian i latam sobie helikiem R/C konkretnie model Walkera 60 B od 10 lata zajmuje sie elektroniką i CB-Radiami. A oto moja fotka floty powietrznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A oto moja fotka foty No fotka foty super. Ale ja mam pytanie. Czy to Twoja podobizna w awatarze ?. Jesli tak,to full respect. Edit. Ale moderatorzy uciesza :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 No teraz wiem już że wasze zasady nie pozwalają wstawiać czego sie chce no cóż brak wolności obrazka u was obowiązuje ale nie lepiej było by poinformować o tym przez PW a nie na forum (no niestety niektórzy nie myślą dla nich respect i to wielki ) a o literkę zżarła mi klawiatura z tym nic nie zrobię pozostało mi poprawić posta jak to wyżej uczyniłem. Szerokości powodzenia i przyczepności Bajo OSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.