Skocz do zawartości

ASP .180 A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kawał motorka, wydaje mi się tylko że odrobinę za duży do tego modelu.

Ale mnie sprzedawca rozbawił:

"Silnik pierścieniowany" - ciekawe skąd czerpie natchnienie do tak zajmujących sformułowań?

Ciekawe co on tam pali?

Opublikowano

Witam mam pytanko czy ten silnik jest wart uwagi http://www.modele.sk...zamowienie.html co możecie mi na ten temat powiedzieć posiadam silnik ASP ale mniejszej pojemności i nie narzekam jakieś opinie rady chcę go zamontować w przyszłość do piperka 2310rozpiętośći

Daruj sobie. Przy tej pojemności to zamiast baku trzeba zainstalować cysternę. Zużycie paliwa w tym silniku to przysłowiowe 100l/100km. :(

Lepiej w tej samej cenie w znanym wszystkim sklepie kup 180 ale w 4-takcie tego producenta.

Opublikowano

mówicie że będzie palił jak smok :D to może lepiej benzynowy zobaczyć jakiś który by pasował pod ten model co proponujecie bo tyle tego jest i każdy ma swoje opinie a ja bym chciał nie za słaby i nie za mocny taki do spokojnego latania

Opublikowano
Widzę że silnik ma napędzać makietowego Pipra. Moim zdaniem szkoda gwałcić taki model silnikiem od motokrosy. Lot takiego modelu z takim silnikiem to jak koncert Iron Maiden grający Disco Polo.
Opublikowano

To jest model pod 15 ccm żarowy 2t, albo 120 4t. Jak chcesz benzynowy, to szukaj w okolicach 20 ccm.

Też tak myśle chociaż moim zdaniem bez sensu troche taką małą benzyne kupować, lepiej żarowy 4takt zyskujesz duzo na dźwięku :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.