Miałczek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam mam pytanko czy ten silnik jest wart uwagi http://www.modele.sklep.pl/pl/Producent/ASP/ASP-180-AR-na-zamowienie.html co możecie mi na ten temat powiedzieć posiadam silnik ASP ale mniejszej pojemności i nie narzekam jakieś opinie rady chcę go zamontować w przyszłość do piperka 2310rozpiętośći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Kawał motorka, wydaje mi się tylko że odrobinę za duży do tego modelu. Ale mnie sprzedawca rozbawił: "Silnik pierścieniowany" - ciekawe skąd czerpie natchnienie do tak zajmujących sformułowań? Ciekawe co on tam pali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam mam pytanko czy ten silnik jest wart uwagi http://www.modele.sk...zamowienie.html co możecie mi na ten temat powiedzieć posiadam silnik ASP ale mniejszej pojemności i nie narzekam jakieś opinie rady chcę go zamontować w przyszłość do piperka 2310rozpiętośći Daruj sobie. Przy tej pojemności to zamiast baku trzeba zainstalować cysternę. Zużycie paliwa w tym silniku to przysłowiowe 100l/100km. Lepiej w tej samej cenie w znanym wszystkim sklepie kup 180 ale w 4-takcie tego producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 mówicie że będzie palił jak smok to może lepiej benzynowy zobaczyć jakiś który by pasował pod ten model co proponujecie bo tyle tego jest i każdy ma swoje opinie a ja bym chciał nie za słaby i nie za mocny taki do spokojnego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Widzę że silnik ma napędzać makietowego Pipra. Moim zdaniem szkoda gwałcić taki model silnikiem od motokrosy. Lot takiego modelu z takim silnikiem to jak koncert Iron Maiden grający Disco Polo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 A po za tym ten 2takt, ktory pokazałeś jest za duży do pipera 2.30m wydaje mi si że 20cc w 4 takcie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 kupię do niego silnik benzynowy tylko nie wiem jeszcze jaki proszę o rade na wątku benzynowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 To jest model pod 15 ccm żarowy 2t, albo 120 4t. Jak chcesz benzynowy, to szukaj w okolicach 20 ccm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 To jest model pod 15 ccm żarowy 2t, albo 120 4t. Jak chcesz benzynowy, to szukaj w okolicach 20 ccm. Też tak myśle chociaż moim zdaniem bez sensu troche taką małą benzyne kupować, lepiej żarowy 4takt zyskujesz duzo na dźwięku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi