Jacek1246 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witam. Mam na imię Jacek. Pochodzę z Koszalina. Od 4 lat jestem graczem ASG, natomiast z modelarstwem RC dopiero zaczynam. Na forum zarejestrowałem się w celu pozyskiwania informacji o nowym hobby oraz w celu "wsiąknięcia" w środowisko modelarzy Na moim wyposażeniu mam już samolot Multiplex ES II, samolot Sky Surfer 2000 oraz aparaturę Turnigy 9X ver.2. Na chwilę obecną zapał do RC jest ogromny, mam nadzieję, że nie zmaleje. Pozdrawiam, Jacek1246. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Masz takie kompletne umundurowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek1246 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witaj, jeśli możesz to rozwiń pytanie Robert. Chodzi Ci o moje umundurowanie z awatara czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 No z avatara, bo czytałeś zapewne regulamin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek1246 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Czytałem, czytałem. Zamieściłem to, gdyż jeszcze nie posiadam zdjęcia z modelem (niedługo będzie), ani też wyraźnego zdjęcia twarzy, nadającego się na awatar. Pomyślałem, że lepiej takie z ASG niż żadne, niedługo jednak zmienie na takie z samolotem. A co do wyposażenia - tak, posiadam takie kompletne, zdjęcie jest moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi