macowca Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witam Mam problem. Otóż nie mogę skalibrować nadajnika esky et6i 2,4ghz z komputerem żeby polatać na symulatorze fms, aerofly deluxe lub rc desk pilot. Mam pobrany smartproplus, pjoy i vjoy. Jeśli ktoś pomógł by mi to ustawić tak żeby działało, byłbym wdzięczny. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wystarczy jeden temat Szymonie. Zainstalowałes programy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 A przepraszam, przez przypadek załołyłem drugi. I tak, mam zainstalowane ppoy vjoy i smartproplus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Korzystałeś z tej instrukcji? http://www.smartpropoplus.com/dnn/SetUp/InstallationGeneric/tabid/111/Default.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Korzystałem z tej instrukcji, i tak: rcaudio ppm thermometer wykrywa sygnał z nadajnika i pokazuje ilość kanałów(6), jednak gdy włączam smartproplus to nic się nie dzieje. Jeśli coś to zmieni, to w tabelce audio source w liście jest Realtek High Definition Audio, a pod nią tylko Microphone. W fms nie wykrywa ruchów drążka i w ogóle apki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Podłączyłeś do gniazda mikrofonowego aparaturę tak? Włącz smatproplus i zrób hide, aby zwinął się do paska. Ja mam tak W kontrolerach gier powinienes widzeć PPJOY Virtual Joystick i tu widac jak się rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 U mnie to wyglada tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Cos się dzieje w kontrolerach? Ty masz chyba Windows 7 prawda?zobacz tu http://pfmrc.eu/index.php?/topic/28827-turnigy-9x-v2-instrukcja-uruchomienia-symulatora-win-7-64-bit/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Tak, mam windows 7 na laptopie. Normalnie uzywam maca Wracajac do tego, gdy w ppoy po wybraniu joysticka naciskam mapping wyskakuje mi takie cos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bzyk11 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 witam ja takze bawilem sie na lapku chyab pol dnia. W koncu mi sie udalo. Sprobuj przeinstalowac sterowniki. na poczatek. Nie wiem czemu ale teraz caly czas mam uruchomiony test dla windows 7 ( ten napis w prawym dolnym rogu). I musze go caly czas wylaczac. co prawda post stary. ale nie napisales czy ci sie udalo i nie dales ewentualnego rozwiazania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 No więc nie udało mi się. Zainstalowałem spp i ppjoy oraz vjoy po raz olejny i dalej nic to nie dało. Właśnie jedyną rzeczą która działa, jest rcaudio ppm thermometer który wykrywa tylko sygnał z nadajnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Masz partycjonowany dysk, zainstaluj XP, lub Vistę i hulaj tam, ominiesz w krótszym czasie problemy, jak ktoś wykmini jak ominąć Windę 7. Sformatujesz partycję z XP, Czy Vistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi