adamr Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witajcie! Taką oto maszynę stworzyłem. Rozp-265 cm Dł - 132 cm Pow. skrz. -70 dm Waga do lotu - 2,1 kg Profil - Eiffel - 400 Sinik Emax GT 2820/7 śmigło 12x6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Heh,ładne to coś Pilot idealnie dobrany do klimatu Latało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamr Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Nie jeszcze nie oblatany. Jeszcze ,, dziadzia,, pilot, musi dostać owiewkę, co by mu wąchów nie potargało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 To modelik z jakiś planów ? Zastanawia mnie czy liczyłeś powierzchnie stateczników . Może się mylę ale wydają mi się nieco przymałe a najbardziej ten pionowy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamr Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Model jest mojego pomysłu. S skrz-70 dm Stat. poziomy 15%S pionowy 5%S LH-2,5l jeżeli się okaże że lipa, zrobię większe. Stateczniki są przykręcane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi