mariusz stasin Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam zakuipiłem niedawno folie termo kurczącą wiem że można ją zabezpieczać pakiety a czy można ,,pakować'' w nią elektronikę??? P.S WESOŁYCH ŚWIĄT ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 A co dokładnie masz na myśli? Można powiedzieć, że w głównej mierze pakuję w nią elektronikę. A dokładniej lutowane ze sobą kabelki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 A chodzi mi dokładnie o zabezpieczanie elektroniki. Aby całą płytką drukowaną pokryć razem z kablami. W taki sposób - podobnie jak ten regulator- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Folią nic nie zrobisz. Musisz miec koszulkę/rurkę(w przekroju okrągłe) termokurczliwa. W to jest wpakowany regulator którego zdjecie jest wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 jak najbardziej jeśli mamy ten sam materiał na myśli. Chodzi o tzw izolację termokurczliwą, czy rurki termokurczliwe. Właśnie one są do tego przeznaczone. Edit: Jeśli masz na myśli folię do oklejania modeli to się ona nie nadaje. Ma po prostu inne przeznaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/43/42/60/2843426099 Chodzi o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Mozesz w to pakować co potrzebujesz. I to jest rurka/koszulka termokurczliwa a nie folia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 to wlasnie sluzy do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wiem że służy do tego że można pakować w nią pakiety Nie byłem pewny czy można pakować elektronikę (może by się uszkodziła albo ....) Spytałem dla pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 inaczej..Rekaw - OK ale wszystko zalezy tez jaki. Jesli to taki cienki typowo pakietowy to raczej srednio do elektroniki. Do elektroniki tak jak regle nadaja sie rurki do izolowania kabli. Sa rozne grubosci/ srednice. A po obkurczeniu taka powloka jest gumowata bardziej niz te lekkie do pakietów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 U nas na rynku spotkałem się z 3 rodzajami termokurczek. Cienkie, które jak dla mnie są idealne do elektroniki ponieważ po obkurczeniu są dosyć elastyczne, są też grube które są po obkurczeniu twardsze i grubsze, oraz foliowe, przypominające po obkurczeniu bardzo cienki plastik (nie polecam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Tą którą ja nabyłem jest dość gruba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Da rade, pakuj śmiało w to co tylko chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joobler Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Też zakupiłem te folię ale chyba jest zbyt gruba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi