zuczek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Do emaxa 2812 mam zamiar używać 8x4 lub 7x6 - zobacze na którym lepiej lata. A w emaxsie 2822 używałem smigła 9x6 gws i 9x6 graupnera i w żadnymm przypadku silnik się zbytnio nie grzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 A z jakim latasz na tp black? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie posiadam tego silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na blacku 8x4" GWS i ani 0,5 cala więcej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Sprawdziłem na gws 8x4 i też nie jest tylko ciepły. Hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Gdzie w tym modelu powinien wypadać środek ciężkości? Mi wyszedł jakieś 4,5 cm od krawędzi natarcia przy kadłubie inie wiem czy to jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie pamiętam ile cm ale koledze wypadł na górnym dźwigarze. Tyle mogę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dobrze Ci wyszedł, ale troszeczkę na przód. Ja mam 5- 5,50 cm od krawędzi natarcia i jest super. Bardziej niż na wyważenie zwracaj uwagę na ster wysokości, bo model jest na niego bardzo czuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Heya. Mam do sprzedania tenże model od Pana Marka. Full komplet: model, silnik, regiel, smigla, pakiety - w bardzo dobrej cenie. http://allegro.pl/model-p40-warhawk-rc-esa-zestaw-gotowy-do-lotu-i3025067566.html wiecej info na priva jakby co. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Cena jak za zboże a jakość wykonania modelu niestety nie zachęca, także powodzenia i nie śmiecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 zuczek bardzo fajnie wystrugałeś tego P40. Mnie osobiście obróbka EPP trochę zniechęca A Tobie kminek za sam model mogę dać z 50zł bez elektroniki. Trochę zajmie doprowadzenie jego wyglądu do normalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi