Lajto87 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam, Postanowiłem założyć ten temat ponieważ poszukuję modelarzy, którzy latają w Rawiczu i okolicach, a wiem z tajnych źródeł że tacy są i latają Liczę na to, że uda nam się tutaj zgadać, a w końcu spotkać i oczywiście polatać. Oczywiście nie zapominając o forum, wstawiając tu od czasu do czasu trochę zdjęć, filmiki i nie tylko. To może najpierw ja:) Mieszkam w Sarnowie, modelarstwem zajmuję się od około roku. Jak na razie latam samolotami. Aktualnie samo RC z poziomu widoku "ziemia", ale już za niedługo i FPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witaj Zgłasza się Ostry, wiadomo ja głównie latam koło obwodnicy na swoim polu dość dobre miejsce znam jeszcze inne ale trochę trzeba już jechać po trudnym terenie. Ja latam akrobatami i motoszybowcami FPV (na chwile obecną awaria sprzętu),dla wytchnienia poduszkowiec . Można by się spotkać w większym gronie, chociaż osobiście nikogo nie znam który w tym siedzi tak jak ja. PS. Dobry pomysł z tym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja jestem z Żylic (mała wioska pod Rawiczem) latam samolotami, zaczynam z metanolem i planuję kupić sprzęt FPV. Latam za domem na polu lub na łące. Jestem pozytywnie nastawiony na takie spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin007 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Cześć! Jestem z Rawicza latam samolotami elektrycznymi jeżdże spaliną co do spotkania jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronika Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jestem z Rawicza Mam kilka modeli proponuję spotkać się Piszcie kiedy będziecie mieli czas Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Za niedługo ferie więc mi pasuje każdy dzień, najlepiej jak najładniejszy i bezwietrzny. Na razie większym problemem jest miejsce do latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dokładnie myślę że ferii to najlepszy i najbliższy możliwy termin. Mi nie pasuje tylko pierwszy poniedziałek ferii ( 14 styczeń). Co do miejsca do latanie to ja znam ale tylko do wyrzucanych z ręki podwoziowym się nie wystartuje. Ewentualnie można by ustalić że latamy tylko modelami bez podwozia pytanie tylko czy każdy taki ma? Chyba że gdzieś znaleźć pas asfaltu który nie jest jeszcze oddany do użytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mi też pasuje w pn, nie ukrywam, że fanie było by zobaczyć również heli w akcji, więc bez bez równego kawałka lotniska może być ciężko(ale to nie mnie już wiedzieć )... To w końcu jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Hehe ja napisałem że mi pn nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 To czytanie ze zrozumieniem... To może taki pierwszy termin, który w razie złej pogody się przesunie. Wtorek 15.01.2013- gdzie to się jeszcze okaże, godzina myślę że im wcześniej tym lepiej 10-11 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kurcze ogólnie to mi pasuje ale nie mam transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam, Ooo jednak są modelarze z Rawicza ;-). Ja troszkę latałem Lamką V3 ale bardziej mnie kręci śmiganie autkiem RC. Oprócz "lataczy" mamy w naszej okolicy miłośników kołowego RC? Pozdro Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mamy:) Nawet tych jeżdżących pojazdami "śnieżnymi" Zapraszamy wszystkich modelarzy z Rawicza i okolic do naszej grupy na Facebooku !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mamy:) Nawet tych jeżdżących pojazdami "śnieżnymi" Zapraszamy wszystkich modelarzy z Rawicza i okolic do naszej grupy na Facebooku !! Łatwiej by było gdybyś podrzucił link do tej grupy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Grupa jest zamknięta, aby cię dodać muszę znać Twoje imię i nazwisko. Myślę że to lepiej na pw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zapraszam na loty po sąsiedzku do Gostynia. www.rcgostyn.pl . Na razie czekamy na nadejście wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi