Gość Patryk Kukliński Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam serdecznie forumowiczów jakiego moglibyście polecic motoszybowca do spokojnych lotów , aby wyleciec sobie w górę i szybowac , najważniejsze aby nie był wykonany z jakies pianki . Najlepiej aby kadlub byl z laminatu .
Wojtek Sz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Może szybowiec Guppy poczytaj tą relacje z budowy. Zestaw można kupić u kolegów z forum SIEDLECKIEGO.
Marcin K. Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pytanie czy tez chcesz w miare tanio polatac. Mozesz zainwestować parę tys w porzadna F3j'tke i kilka stow w przyjemne latanie Easy Gliderem. Do przyjemnego niedzielnego latania jest znakomity, w powietrzu nie czuje sie ze to pianka.
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Model chcial bym kupić tak do 500 zł , bez elektroniki oczywiscie .
skraf Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Do takiej ceny sam wykonasz jakiegoś fajnego szybowca.
Marcin K. Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kadlub mozesz kupic na aukcji, dostępne tez w modelmaking.pl . Kiedys na allegro byly sprzedawane kadłuby za jakies 70zl. Jak znajdziesz w takiej cenie to z wyposażeniem zmieścisz sie w zaplanowanej kwocie.
galaxy Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 poniżej 400stówek masz coś takiego do spokojnego lotu na HK w niemcowni http://www.hobbyking...Warehouse_.html za 3-4 dni w domu mi sie ten podoba też poniżej 500zł http://www.hobbyking...Warehouse_.html tylko ten już szybszy i ten fajny niewiele ponad 500zł http://www.hobbyking...Warehouse_.html też szybszy niż ten 1wszy ... ale żadnego nie znam , jaki wyrób , jak to lata , także sie nie wypowiem , na zdięciu ładny , ale na zdięciu to ja też ładnie wychodzę
Marcin K. Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Bez wahania brałbym ta 2m. Swietnie wyglada i warto go sprawdzic. Na YT jest kilka filmów z nim. Warty grzechu.
Gość a7498787 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam serdecznie forumowiczów jakiego moglibyście polecic motoszybowca do spokojnych lotów , aby wyleciec sobie w górę i szybowac , najważniejsze aby nie był wykonany z jakies pianki . Najlepiej aby kadlub byl z laminatu . Umiesz już latać, czy dopiero zaczynasz, bo to chyba najważniejsze pytanie na początek ?
Gość a7498787 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Juz umiem lata Przejrzyj sobie ofertę np Blejzyka, albo ArtHobby. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Jeszcze jest Modelot i chyba całkiem przyzwoity model Albatros.
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A przyjrzyj się dobrze Max-owi od p. Kwarcińskiego.... Za takie pieniądze nie ma się co zastanawiać. Fantastycznie latają też: Sweet i Swish - popytaj w Mixmodel lub Nastiku. Przemek - mnie to kurcze nic nie chce przyjść z HK za darmo. Zawsze w takim przypadku muszę doliczać 100-200 zł na koszty wysyłki do Polski. O celnikach nie wspominam. - Jurek
skraf Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 A naprawdę sam nie możesz zrobić? Przecież o ile to więcej radości... Potwierdzam, Sweet lata... praktycznie sam lata
galaxy Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 A przyjrzyj się dobrze Max-owi od p. Kwarcińskiego.... Za takie pieniądze nie ma się co zastanawiać. Fantastycznie latają też: Sweet i Swish - popytaj w Mixmodel lub Nastiku. Przemek - mnie to kurcze nic nie chce przyjść z HK za darmo. Zawsze w takim przypadku muszę doliczać 100-200 zł na koszty wysyłki do Polski. O celnikach nie wspominam. - Jurek nie no masz racje za darmo nic nie ma , ale te ceny podałem z przesyłką w domu ,
Rekomendowane odpowiedzi