dobiecki Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam , Latam obecnie modelem Hammer (Blejzyk ) i do tej pory ekspolatowałem go z zablokowanymi klapami, ale w nowym sezonie chciałbym je uruchomić . Klapy maja być napędzane srerwami Hitec 125 lub zamiennikami i właśnie szukając zamienników wynalazłem serwa Corona które są w zasadzie identyczne, tylko kosztują połowę mniej. W zasadzie nie mam uwag do firmy Corona , ich odbiorniki spisywały się dobrze ale nie wiem jak jest z serwami, można się połaszczyć czy lepiej zastosować się do zasady, że biednego nie stać na tanie rzeczy. Macie może jakieś doświadczenia ? Dodam jeszcze,że model jest motoszybowcem i waży 1,5 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Masz kilka wersji tych Coron "slim wing". Najtańsze działają bez zarzutu IMO szkoda przepłacać w przypadku hs125 (sam chce takie sprzedać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi