daan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wczorajsze latanie nad kładką koło zoo we Wrocku: http://www.youtube.com/watch?v=c9ehZG5W46U Data na filmie jest przestawiona. Wyżej już nie mogę, miłego oglądania(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 A co ten obraz sie tak huśta? Cieżko oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 trochę huśta ale byłem tak wysoko, że musiałem trochę pobujać żeby nie stracić kontroli no i trochę wiało ale takie były ładne chmurki, że musiałem pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 No a ja durny chciałem Wrocław oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Wrocław to jest na pierwszym planie wiadomo (: ale w takiej aurze to się nie często zdarza filmy kręcić. Trochę się chciałem poradzić kogoś, bo nie wiem dlaczego tak szarpie. To chyba wina kamery albo nie wiem kodeków czy jeszcze czegoś? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi