orion Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam serdecznie. Nie chcąc zanudzać userów mym życiorysem napiszę, że modelarstwem zaraziłem się w dzieciństwie: najpierw sporo "plastików", następnie parę "rzutków" - to, co w czasach PRLu udało się zdobyć do złożenia; potem coś samodzielnego wg opisów A. Glassa. W latach 70-tych i 80-tych uprawianie hobby RC było raczej poza moimi możliwościami finansowymi. Ponieważ kilkanaście lat temu wszedłem w posiadanie syna ;-) , który wykazuje podobne zainteresowania, nadarzyła się dobra okazja, aby wrócić do majsterkowania. Pomaga w tym fakt pójścia techniki naprzód, coraz bardziej powszechnej i taniejącej elektroniki... Modelarstwo traktuję również jako świetny sposób na spędzenie czasu z potomkiem. Jesteśmy więc obaj raczej początkującymi, choć ja pewne doświadczenia mam. Wiem, że modelarstwo to przede wszystkim latami nabywana wiedza samych hobbystów - mam więc nadzieję, że na forum uda mi się skorzystać z Waszych doświadczeń, co ułatwi i uprzyjemni trudne początki. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Cześć Irku. Ja wiem, że EPDE to lotnisko w Dęblinie, ale regulamin wymaga aby to była nazwa miejscowości. Podaj również swój wik. Mimo, że jest komunikat, że pola są nieobowiązkowe to regulamin...czytałeś zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Cześć somsiedzie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orion Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Cześć Irku. Ja wiem, że EPDE to lotnisko w Dęblinie, ale regulamin wymaga aby to była nazwa miejscowości. Done / getan / sdiełano. Podaj również swój wik. Mimo, że jest komunikat, że pola są nieobowiązkowe to regulamin...czytałeś zapewne. OK.Oczywiście nie mnie dyskutować, ale moim skromnym zdaniem dobrze byłoby ujednolicić regulamin z formularzem rejestracyjnym (lub formularz z regulaminem - tym bardziej, że nie byłoby z tym wiele roboty); szczególnie w świecie, gdzie jest tak wiele niekonsekwencji . Uniknęlibyśmy potrzeby czytania takich tłumaczeń, jak moje: najpierw zapoznałem się z dość obszernym regulaminem, po czym przeszedłem do formularza i tam nie byłem nękany o rok, jedynie o dzień i miesiąc, skutkiem czego o roku naprawdę zdążyłem zapomnieć. Pokłon Modowi i jeszcze raz przepraszam za wczorajszy dubel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orion Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Cześć somsiedzie, Witam ziomka serdecznie. Tak przy okazji... bywają modelarze w obecny czas w Niebrzegowie czy niekoniecznie? Muszę się wreszcie tam wybrać i obadać teren, jakoś nigdy mi po drodze nie było (choć o lotnisku wiem już od roku czy dłużej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgadzam sie z Tobą w kwestii formularzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi