Barlu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Nie żebym się czepiał, starszy jesteś :wink: Ale wiem że to był mig Tylko chodziło mi oto że LATA podobnie jak su Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ...tak podejrzewałem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 filmik pierwsza klasa. najlepszy jaki ostatnio widziałem. Chociaż w realu ostatnio widziałem jak ktoś się wyżywał bardzo szybkim modelem w zeszłym roku w Evreux na pokazach lotniczych. Ale nie miał tej gracji, tzn dokładnie latał bardzo szybko w te i nazad, i na dodatek to coś niczym nie przypominało modelu. Pozdrowienia Daan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 i jeszcze jedno. Kolega na wstępie chyba specjalnie napisał że coś nie wymaga komentarza, aby tego typu wypowiedzi pojawiły się na tym forum ( taka mała prowokacja :wink: ). Podkład muzyczny chyba mi się jednak bardziej podoba od tego latającego obiektu. Całość jest na prawdę ekstra. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.