mariusz stasin Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam Mając aparaturę (bez kwarców) Mozna wmątwoać do nadajnika i odbiornika kwarc(lecz inny niż był początkowo)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tak. Ale najlepiej tej samej firmy co nadajnik. Nadajniki i odbiorniki z synteza nie potrzebują kwarcy. Pamietaj takze o polaryzacji kwarc. Nadawcza do nadajnika i odbiorcza do odbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Chciałbym kupić zawieszenie Xmods za 20zł opłaca się??? W skład wchodzi -zawieszenie (amory przeguby rama itp.) -silnik -system skrętu ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Co to ma do aparatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Tbyło takie pytanie poboczne ale mampewne powiązania z xmodsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zauważyłem, że Ty ciągle chcesz wszystko i wszędzie. Moja mała rada jest taka, żebyś zajął się jednym modelem i ten jeden model robił, a nie tysiąc rzeczy na około... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zauważyłem, że Ty ciągle chcesz wszystko i wszędzie. Moja mała rada jest taka, żebyś zrobił zajął się jednym modelem i ten jeden model robił, a nie tysiąc rzeczy na około... Ty masz wielką rację. Czasem na forum pytam i rozważam. Tak na prawdę to nie wiem czego chce- próbuję wszystkiego lecz to na dobre nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jezeli nie wiesz co zostaje w garści jak sie łapie kilka srok za ogon. Jezeli nie to zapytaj rodziców. Zdecyduj sie na jedno i dąż do celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi