Szelbi Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Mam dylemat czy mógłbym Magic 3D elektryka na spaline. Tu jest link na strone sklepu w kturym chce kupici model :devil: http://nastik.pl/phoenix-magic-p-1456.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Kup sobie pierw słownik ortograficzny :ble: i staraj sie nie robić takich byków !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 nie próbowałbym, Marcinowi(wieczu) sie ogon połamał, a model ma lekki, wiec co by było gdybys dorzucil jeszcze 200-300 g? jak juz na spaline to extrima albo katane z artexu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Co co ? Pytales sie czy mozesz tam spalinöwke dac zamiast elektryka,wiec ci kolega odpowiedzial.Poucz sie pierw na elektryku polatac.Osobiscie co prawda wole tez silniki spalinowe,ale kupuje teraz elektryka;) Tym bardziej ze do tej pory budowalem statki i samochody hehe.Owszem jakies 30 lat temu poskladalem pare szybowcow,ale to bylo bardzo dawno .Ucze sie teraz na nowo (szkoda ze tak puzno ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 nie wstyd Wam być analfabetami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Właśnie myślę, że niektórym niestety w ogóle. Może jestem jakiś dziwny i nie z tej epoki, ale po prostu szlag mnie trafia jak widzę (czytam) takie niedbalstwo! Bo moim zdaniem to jest niedbalstwo, które ostatnio (nie tylko na Naszym Forum) szerzy się zastraszająco. Niektórzy nie zadają sobie nawet minimum trudu. Ale szkoda gadać.... A może właśnie nie szkoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Mam dość , lubie młodych ale niech moderator zrobi z tym porządek bo zęby bolą jak się takie byki czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Tak sobie myślę, że jeśli będziemy wszyscy piętnować takie wypowiedzi, to może skłoni to autorów (tych wypowiedzi), do siegnięcia po słownik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 qpa, skoro już wszedłeś w ten temat, to mogłeś przynajmniej poprawic ten jeden błąd w nagłówku, bo razi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 jesli o mnie chodzi to chlopaki nie mam Polskiej klawiaturki i wogole liter dla tego moze byc czasem dosyc niezrecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 mammuth pisze dobrze, lepiej napisac "pozniej" niz "puzniej" bo wtedy sie ciezko czyta takie cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 buuuu..... ale wpadka ale dziekuje ci za to ,nie powinno sie zapominac tego czego sie uczylo w szkole.Nie bede sie tlumaczyl tym ze zbyt dlugo jestem poza granicami kraju ,bo to raczej nie powinno wplynac na pisownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Możecie mówić na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Możecie mówić na temat ale juz nie wspomne kto ciągnął temat o sillniku, który rzekomo był ale już go nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 To przerobi go na silnik spalinowy,jak tak to przynajmniej na jaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Szelbi, Twój główny temat to pisownia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.