unitral Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam serdecznie szanownych kolegów. Postanowiłem rozpocząć przygodę z modelami latającymi. Do tej pory "bawiłem się" lamą, modelami RC różnych aut torowych i buggy, czołgiem RC i dawno dawno temu troszkę szybowcami. Mam nadzieję, że moja wiedza w dziedzinie robotyki, automatyki i elektroniki przyda się na forum a i wiedza tu zawarta będzie mi bardzo pomocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32311-dlaczego-nie-moge-pisac-postow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zmień avatar, bo pójdzie ostrzeżenie (chyba, że to twoje zdjęcie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unitral Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ok. zdjęcie skasowane. Szkoda, bo to mój prywatny avatar na wszystkich forach Jak tylko znajdę jakieś inne foto to wstawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi