pulkownik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Dawno temu jak koła były jeszcze kwadratowe to sklejałem modele. Niestety moje sklejanie było wyścigiem - im szybciej tym lepiej, teraz już "trochę" dorosłem i postanowiłem to robić bardziej profesjonalnie. Na pierwszy ognień poszedł model Subaru Impreza WRC, ale kolega zaraził mnie modelami RC i chciałbym sobie trochę poczytać na ten temat. Poza tym kolega mnie prosił o pomoc w kilku sprawach, bo sam jest trochę na bakier z komputerem. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32311-dlaczego-nie-moge-pisac-postow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulkownik Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Przeczytałem i nie wiem który punkt regulaminu złamałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ok, wskaz na mapie gdzie leży miejscowość Zielona Wyspa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulkownik Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Hej, tak właśnie myślałem, że to o to chodzi. Nazwa miejscowości w której mieszkam większości nic nie powie a Zielona Wyspa (czyt. Irlandia) to już lepiej brzmi. Już poprawiłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi