DJDIT Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Ewidentny bład pilota... na szczescie to nie mój model Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariolotnik Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 :shock: Jejku az cala polowkaskrzydla ''sie'' zlamala nawet naprawiac nie ma co :roll: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 bedzie jeszcze latal nawet z tym skrzydłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJDIT Posted March 27, 2006 Author Share Posted March 27, 2006 Widzialem juz depronowe imadła i kible latajace wiec tym bardziej powinien lecieć model z jedną połówka skrzydła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 A byl taki piekny -hamerykanski Hihihi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Rozbił Pan BANK !! !! Ja ?? nieeee, ot Jo tylko pociągnoł w tym przypadku chyba nie pociągnoł tego co trzeba taki lajf Link to comment Share on other sites More sharing options...
de_szaa Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Niestety wypadki sie zdarzaja, kiedys niemalo polamalem modeli z wlasnej winy, teraz lamie z wlasnej glupoty:) Czasami zaczynam za bardzo odwalac a potem crash:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakon Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Ale wygląda jak jakiś zestrzelony i rozbity samolot... Przynajmniej realizm jest w tym! Ale tak na poważnie - no cóż, szkoda jednak modelu... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.