balcerseb88 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam jako że mam przymusową przerwę w budowie CITABRII (ze względu na chwilowy brak miejsca) bedę miał chwile czasu na wybór nowej aparatury i tu prozba do kolegów bardziej doswiadczonych w temacie co polecicie i do 1500zl. Do ulotnienia modelu potrzebuje minimum 8kanałów z 9 sie nie obrażę dodam jeszcze ze nadajnik bedzie używany tylko i włącznie do modeli typu gigant cos powyżej 2.5m rozpietosci i w góre czy da sie w dej cenie kupic cos pewnego i niezawodnego ?? czy lepiej poczekac i dozbierać np do 2000zl ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Aurora 9 z wszystkimi aktualizacjami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 witam!mam i używam z wielkim zadowoleniem JR DSX9 DSM2,to akurat radio w przedziale cenowym który podałeś. steruję nim benzynę 2m,elektryki duże i małe.na duży plus zasługują tanie i dobre odbiorniki do tego radia. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 witam!mam i używam z wielkim zadowoleniem JR DSX9 DSM2,to akurat radio w przedziale cenowym który podałeś. steruję nim benzynę 2m,elektryki duże i małe.na duży plus zasługują tanie i dobre odbiorniki do tego radia. pozdrawiam! Szukałem tego radia co podałeś ale nie znalazłem.Znalazłem w modelarski.com ale ze 3000zl www.modelarski.com/produkt-Aparatura_JR_DSX9_2,4_GHz,6130.html ale tego chyba nie masz na mysli ?? bo bym musiał dołożyc drugie tyle Nad Aaurorą przyznam szczerze sie zastanawiałem ale jakoś nie wiem czemu nie dokońca jestem przekonany może niech wypowiędzą sie koledzy co użytkują te radyjko cena nie jest wysoka a bajerów ma sporo zachęcająca jest telemetria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 "Jakie radio wybrać?" - Kolego balcerseb88 muszę Ciebie zmartwić. Decyzję musisz niestety podjąć sam!!! Każde radyjko może zawieść, czy to jest Futaba za 2 tyś. czy inna zabawka. I tak nie wykorzystasz wszystkich bajerów radia które kupisz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/34080-radio-za-okolo-800-zl/page__view__findpost__p__423205 Lub cały system MX16. Choć lepszy wydaje sie MX 20 ponieważ ma 3sewkencery do obsługi np otwieranego podwozia czy zamykania gondoli. Działają rewelacyjnie. No i 12 kanałow. Plus doskonała telemetria do monitorowania (szczególnie tych droższych modeli) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Szukałem tego radia co podałeś ale nie znalazłem.Znalazłem w modelarski.com ale ze 3000zl www.modelarski.com/produkt-Aparatura_JR_DSX9_2,4_GHz,6130.html ale tego chyba nie masz na mysli ?? bo bym musiał dołożyc drugie tyle miałem na myśli używany sprzęt... swoje radio kupiłem używane i w bardzo dobrym stanie (jest jeszcze folia na wyświetlaczu) z kilkoma oryginalnymi odbiornikami Spektrum.kupiłem je na początku zeszłego roku za ok 1900zł (allegro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 A może Futaba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi