mammuth Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ciekawe. Pisz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAN Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 VAT od mandatu - ciekawe. No chyba, że te 150, to za usługę wypisania druczku mandatowego . GAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Mammuth,a w ktorej stefie (London) ? A teraz mozesz sprawdzic moja bajke.Nie zaplacony,za miesiac przychodzi wezwanie do sadu.A po 14 dniach,od rozprawy,pisemko z adresem wiezienia i czasem od-do ,czyli odsiadka. I tu sie zarty koncza. A u nas.....prawo jest sprawiedliwe,nie sciga :devil: mandatowcow. Mammuth,odczekaj do rozprawy,wysokosci mandatu nie moga przeciez zmienic.Jak Cie powiadomia lub sam sie dowiesz kto bedzie sedzia,napiszesz odwolanie w stylu ze dzieci glodne w domu placza,bankowo Ci obniza o polowe (mi obnizyli) Musi byc grzeczny i spolegliwy list typu -moja wina.Jesli wyjdziesz pierwszy z taka inicjatywa,nie ma kosztow rozprawy i placisz polowe mandatu , nawet na raty-bo mozna,przez direct debit z karty :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 No to po samolocie.Bylby ladny Cularis.... :? Strasznie cieci sluzbisci.Troche duzy ten mandat. No i po tygodniowce... Ciezko tam zyc ,uroki capitolu.. A ja to nawet auta nie zamykam na parkingu,uroki angielskiej wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Wiesz co Robercie? Powiedziałbym w tym momencie bardzo, bardzo brzydko, ale mi nie wypada. Może więc inaczej: chamstwo , chamstwo i jeszcze raz chamstwo! Szkoda samolociku... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.