mammuth Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133
GAN Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 VAT od mandatu - ciekawe. No chyba, że te 150, to za usługę wypisania druczku mandatowego . GAN
Peter Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Mammuth,a w ktorej stefie (London) ? A teraz mozesz sprawdzic moja bajke.Nie zaplacony,za miesiac przychodzi wezwanie do sadu.A po 14 dniach,od rozprawy,pisemko z adresem wiezienia i czasem od-do ,czyli odsiadka. I tu sie zarty koncza. A u nas.....prawo jest sprawiedliwe,nie sciga :devil: mandatowcow. Mammuth,odczekaj do rozprawy,wysokosci mandatu nie moga przeciez zmienic.Jak Cie powiadomia lub sam sie dowiesz kto bedzie sedzia,napiszesz odwolanie w stylu ze dzieci glodne w domu placza,bankowo Ci obniza o polowe (mi obnizyli) Musi byc grzeczny i spolegliwy list typu -moja wina.Jesli wyjdziesz pierwszy z taka inicjatywa,nie ma kosztow rozprawy i placisz polowe mandatu , nawet na raty-bo mozna,przez direct debit z karty :devil:
mammuth Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Opublikowano 28 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133
Peter Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 No to po samolocie.Bylby ladny Cularis.... :? Strasznie cieci sluzbisci.Troche duzy ten mandat. No i po tygodniowce... Ciezko tam zyc ,uroki capitolu.. A ja to nawet auta nie zamykam na parkingu,uroki angielskiej wsi
MareX Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Wiesz co Robercie? Powiedziałbym w tym momencie bardzo, bardzo brzydko, ale mi nie wypada. Może więc inaczej: chamstwo , chamstwo i jeszcze raz chamstwo! Szkoda samolociku... :cry:
mammuth Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Opublikowano 28 Listopada 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.