mammuth Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomisław Piotr Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Ciekawe. Pisz dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAN Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 VAT od mandatu - ciekawe. No chyba, że te 150, to za usługę wypisania druczku mandatowego . GAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Mammuth,a w ktorej stefie (London) ? A teraz mozesz sprawdzic moja bajke.Nie zaplacony,za miesiac przychodzi wezwanie do sadu.A po 14 dniach,od rozprawy,pisemko z adresem wiezienia i czasem od-do ,czyli odsiadka. I tu sie zarty koncza. A u nas.....prawo jest sprawiedliwe,nie sciga :devil: mandatowcow. Mammuth,odczekaj do rozprawy,wysokosci mandatu nie moga przeciez zmienic.Jak Cie powiadomia lub sam sie dowiesz kto bedzie sedzia,napiszesz odwolanie w stylu ze dzieci glodne w domu placza,bankowo Ci obniza o polowe (mi obnizyli) Musi byc grzeczny i spolegliwy list typu -moja wina.Jesli wyjdziesz pierwszy z taka inicjatywa,nie ma kosztow rozprawy i placisz polowe mandatu , nawet na raty-bo mozna,przez direct debit z karty :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted November 28, 2007 Author Share Posted November 28, 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 No to po samolocie.Bylby ladny Cularis.... :? Strasznie cieci sluzbisci.Troche duzy ten mandat. No i po tygodniowce... Ciezko tam zyc ,uroki capitolu.. A ja to nawet auta nie zamykam na parkingu,uroki angielskiej wsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Wiesz co Robercie? Powiedziałbym w tym momencie bardzo, bardzo brzydko, ale mi nie wypada. Może więc inaczej: chamstwo , chamstwo i jeszcze raz chamstwo! Szkoda samolociku... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted November 28, 2007 Author Share Posted November 28, 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.