Sebastos Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam Chciałbym kupić dodatkowy odbiornik do mojej aparatury Spektrum DX5e.Tak jak wyżej jest napisane kompatybilne są odbiorniki Orange.Mógłby mi ktoś doradzić jaki dokladnie wybrac model. W aukcjach piszą , że można też nabyć dodatkowo satelite do tego odbiornika i czy ja takową mam też dokupić ? Dzięki za pomoc z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastos Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Problem rozwiązany. Proszę o przeniesienie tematu do starego działu. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastos Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ten temat jest kontynuacja tematu "Moj pierwszy raz z Cessna 480" .Tytuł tematu , dział i pierwszy post zostal zmieniony na prośbę moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastos Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam po małej przerwie. Niedawno nabyłem trenerka spalinowego z silnikiem OS Max 46LA (od kolegi z forum , którego pozdrawiam) , także mam już 3 modele , jednak to troche za dużo i Cessna poszła na sprzedaż.Zostawiłem sobie Apprentica i tego trenerka , zdjecia jeszcze od poprzedniego własciciela :)PS Jakby ktoś miał pompke ręczną do paliwa , klips do żarzenia z zasilaczem i odbiornik np Orange RX pod aparature Spektrum to chętnie odkupię Pozdrawiam , Seba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi