Tomasso22 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam! Miał ktoś do czynienia z folią Oratex imitującą płótno? Potrzebuję folię koloru białego jak najmniej transparentną. Na rynku dostępne są dwa: biały i naturalnie biały. Który wybrać? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
list Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Cześć, Jeżeli potrzebujesz folii jak najmniej przezroczystej zdecyduj się na kolor biały. Naturalnie biały ma imitować surowe płótno- w odróżnieniu od koloru Antique- płotno "postarzone". Miałem w rękach wszystkie 3 rodzaje tej folii i stąd moja rada. O ile z konkurencyjną folią Solartex/Solarkote....etc nie mam dobrych doświadczeń, tak produkty Oratex/ Oracover mogę polecić z czystym sumieniem- folia bardzo ładnie się nakleja, idealnie napręża i nawet po kilkuletniej ekspoloatacji nie ma z nią żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Tomku, czy naprawa Oratexu jest jakaś mega trudna, czy na zasadzie nakleić łatkę i zaprasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys1 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Oratex jest bardzo fajna folia, bardzo latwa w prasowaniu i nie mam problemu w lataniu. Mam cztery modele oklejone ta folia i w roznych kolorach. Tylko polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Dzięki Krzysztof! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi