Tomasso22 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Witam! Miał ktoś do czynienia z folią Oratex imitującą płótno? Potrzebuję folię koloru białego jak najmniej transparentną. Na rynku dostępne są dwa: biały i naturalnie biały. Który wybrać? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
list Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Cześć, Jeżeli potrzebujesz folii jak najmniej przezroczystej zdecyduj się na kolor biały. Naturalnie biały ma imitować surowe płótno- w odróżnieniu od koloru Antique- płotno "postarzone". Miałem w rękach wszystkie 3 rodzaje tej folii i stąd moja rada. O ile z konkurencyjną folią Solartex/Solarkote....etc nie mam dobrych doświadczeń, tak produkty Oratex/ Oracover mogę polecić z czystym sumieniem- folia bardzo ładnie się nakleja, idealnie napręża i nawet po kilkuletniej ekspoloatacji nie ma z nią żadnego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotralski Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Tomku, czy naprawa Oratexu jest jakaś mega trudna, czy na zasadzie nakleić łatkę i zaprasować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krys1 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Oratex jest bardzo fajna folia, bardzo latwa w prasowaniu i nie mam problemu w lataniu. Mam cztery modele oklejone ta folia i w roznych kolorach. Tylko polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotralski Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Dzięki Krzysztof! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts