Artur z kołobrzegu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Wielki dzień po raz drugi w życiu wygrałem 10 zł w dużego lotka Napisali mi w choroskopie żebym puścił i się sprawdziło 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 gratuluje :D ja 10 wygrałem w zdrapce A teraz zaczynam grać na giełdzie :D (jakiś szkolny konkurs)100tyś.na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 a ten konkurs to tylko dla twojej szkoły ?? mozna cos na nim zarobić ?? dawaj jakieś info o nim tez bym wziął udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 To jest jakiś ogulnopolski Musisz popytać nauczycieli, bo ja nie wiem na jakiej to zasadzie :roll: Chyba gaetqa wyborcza to organizuje :?: Dziś postaram sie coś o tym dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 No to Miszczuniu gratulacje. Tera do modelarskiego i żywiczka do bobolka jak znalazł bedzie i ogonek wklejony na festa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Artur, tu jest wszystko a o reszte musisz popytać nauczycieli, bo to do szkoły przychodzą listy od organizatorów i powinni wam o tym powiedzieć http://www.gazeta.pl/zkdk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 OK dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja baralem udzial ( wraz z moja druzyna) w zeszlym roku w tym konkursie:) Bardzo fajny przyjemny konkurs ktory dal mi podstawy do prawdziwej gry na gieldzie - ale cii bo sie wyda ze jesten nie polnoletni a gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 No to opowiadaj, jak wrażenia, jakie nagrody:D :?: :?: :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 E no tak wysoko nie doszedlem - zabraklo nam ok 1700 zl :? Ogolnie wrazenia bardzo pozytywne - zwlaszcza z moja grupa - w 2 osoby obstawialismy w co inwestowac. W naszej serii bylo generalnie mozna tylko w waluty inwestowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 E no tak wysoko nie doszedlem - zabraklo nam ok 1700 zl :? moja grupa - w 2 osoby obstawialismy w co inwestowac. Hmm...teraz minimum grupy to 3 osoby :roll: Ale 1700 wam do ogulnopolskiego zabrakło? :D czy żeby ise tydzień utrzymać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 do ogolnoposliego Glupi bylem bo myslalem ze funt spadnie a okazalo sie ze skoczyl o 2 grosze co przy 186 tys spokojnie by mi wystarczylo. Mozecie w tym roku grac na akcjach i na walutach czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 oooooooOO..to gratuluje , a w tym roku grasz? jak nie to sie będe zgłaszać po pomoc narazie jakotakich szegułów nie znam, a ile wygrałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 A w co grasz w realu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Nie, to wszystko w cyberśwecie sie dzieje. Ale kasa do wygrania realna Najwyższa nagroda to chyba 10 tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 ale chyba kasa idzie na szkołe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 NIE, dzieli sie ją miedzy tych, których grupa wygrała, a szkoła też chyab coś dostaje...... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Niestety w zeszlym toku za moje miejsce nie dostawalo sie nic :/ (czyt, zadnej kasy. Dostalem jakies tam gadzety ale nie zwrocilem na to zbyt dyzej uwagi). Obecnie gram w realu - ojciec obstawai ale ja gram - ojciec jest "pionkiem w grze" Bardzo chwale sobie granie na poczcie - calkiem duzo mozna z tego wycisnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Wracając do tematu giełdy... Ja gram na Resell.pl. Kursy prawdziwe ale kasa wirtualna:/ P.S. Elektron-Co to znaczy "granie na poczcie"???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.