Skocz do zawartości

Wygrałem ; )

Artur z kołobrzegu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest jakiś ogulnopolski :)

Musisz popytać nauczycieli, bo ja nie wiem na jakiej to zasadzie :roll:

Chyba gaetqa wyborcza to organizuje :?:

Dziś postaram sie coś o tym dowiedzieć :)

Opublikowano

Ja baralem udzial ( wraz z moja druzyna) w zeszlym roku w tym konkursie:) Bardzo fajny przyjemny konkurs ktory dal mi podstawy do prawdziwej gry na gieldzie :) - ale cii bo sie wyda ze jesten nie polnoletni a gram :D

Opublikowano

E no tak wysoko nie doszedlem :D - zabraklo nam ok 1700 zl :? :(

Ogolnie wrazenia bardzo pozytywne - zwlaszcza z moja grupa - w 2 osoby obstawialismy w co inwestowac. W naszej serii bylo generalnie mozna tylko w waluty inwestowac :(

Opublikowano
E no tak wysoko nie doszedlem :D - zabraklo nam ok 1700 zl :? :(

moja grupa - w 2 osoby obstawialismy w co inwestowac.

Hmm...teraz minimum grupy to 3 osoby :roll:

Ale 1700 wam do ogulnopolskiego zabrakło? :D :D

czy żeby ise tydzień utrzymać... :)

Opublikowano

do ogolnoposliego :( Glupi bylem bo myslalem ze funt spadnie a okazalo sie ze skoczyl o 2 grosze co przy 186 tys spokojnie by mi wystarczylo.

Mozecie w tym roku grac na akcjach i na walutach czy jak ?

Opublikowano

oooooooOO..to gratuluje ;), a w tym roku grasz?:) jak nie to sie będe zgłaszać po pomoc :lol::lol::lol::lol: narazie jakotakich szegułów nie znam, a ile wygrałeś?:)

Opublikowano

Niestety w zeszlym toku za moje miejsce nie dostawalo sie nic :/ (czyt, zadnej kasy. Dostalem jakies tam gadzety ale nie zwrocilem na to zbyt dyzej uwagi).

Obecnie gram w realu - ojciec obstawai ale ja gram - ojciec jest "pionkiem w grze" :D

Bardzo chwale sobie granie na poczcie - calkiem duzo mozna z tego wycisnac :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.