Artur z kołobrzegu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Wielki dzień po raz drugi w życiu wygrałem 10 zł w dużego lotka Napisali mi w choroskopie żebym puścił i się sprawdziło 8)
neon Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 gratuluje :D ja 10 wygrałem w zdrapce A teraz zaczynam grać na giełdzie :D (jakiś szkolny konkurs)100tyś.na start
Artur z kołobrzegu Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 a ten konkurs to tylko dla twojej szkoły ?? mozna cos na nim zarobić ?? dawaj jakieś info o nim tez bym wziął udział
neon Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 To jest jakiś ogulnopolski Musisz popytać nauczycieli, bo ja nie wiem na jakiej to zasadzie :roll: Chyba gaetqa wyborcza to organizuje :?: Dziś postaram sie coś o tym dowiedzieć
malinn Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No to Miszczuniu gratulacje. Tera do modelarskiego i żywiczka do bobolka jak znalazł bedzie i ogonek wklejony na festa :wink:
neon Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Artur, tu jest wszystko a o reszte musisz popytać nauczycieli, bo to do szkoły przychodzą listy od organizatorów i powinni wam o tym powiedzieć http://www.gazeta.pl/zkdk
elektron Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ja baralem udzial ( wraz z moja druzyna) w zeszlym roku w tym konkursie:) Bardzo fajny przyjemny konkurs ktory dal mi podstawy do prawdziwej gry na gieldzie - ale cii bo sie wyda ze jesten nie polnoletni a gram
neon Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No to opowiadaj, jak wrażenia, jakie nagrody:D :?: :?: :?: :?: :?:
elektron Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 E no tak wysoko nie doszedlem - zabraklo nam ok 1700 zl :? Ogolnie wrazenia bardzo pozytywne - zwlaszcza z moja grupa - w 2 osoby obstawialismy w co inwestowac. W naszej serii bylo generalnie mozna tylko w waluty inwestowac
neon Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 E no tak wysoko nie doszedlem - zabraklo nam ok 1700 zl :? moja grupa - w 2 osoby obstawialismy w co inwestowac. Hmm...teraz minimum grupy to 3 osoby :roll: Ale 1700 wam do ogulnopolskiego zabrakło? :D czy żeby ise tydzień utrzymać...
elektron Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 do ogolnoposliego Glupi bylem bo myslalem ze funt spadnie a okazalo sie ze skoczyl o 2 grosze co przy 186 tys spokojnie by mi wystarczylo. Mozecie w tym roku grac na akcjach i na walutach czy jak ?
neon Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 oooooooOO..to gratuluje , a w tym roku grasz? jak nie to sie będe zgłaszać po pomoc narazie jakotakich szegułów nie znam, a ile wygrałeś?
neon Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nie, to wszystko w cyberśwecie sie dzieje. Ale kasa do wygrania realna Najwyższa nagroda to chyba 10 tyś.
neon Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 NIE, dzieli sie ją miedzy tych, których grupa wygrała, a szkoła też chyab coś dostaje...... :|
elektron Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Niestety w zeszlym toku za moje miejsce nie dostawalo sie nic :/ (czyt, zadnej kasy. Dostalem jakies tam gadzety ale nie zwrocilem na to zbyt dyzej uwagi). Obecnie gram w realu - ojciec obstawai ale ja gram - ojciec jest "pionkiem w grze" Bardzo chwale sobie granie na poczcie - calkiem duzo mozna z tego wycisnac
Stefanek0910 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wracając do tematu giełdy... Ja gram na Resell.pl. Kursy prawdziwe ale kasa wirtualna:/ P.S. Elektron-Co to znaczy "granie na poczcie"????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.